Hotel Amsterdam prijzen & arrangementen

Verblijf bij ons!

Maak uw keuze uit Hotel Amsterdam's speciale arrangementen of boek een kamer tegen onze Best Beschikbare prijs of onze Bed & Breakfast prijs. Lees hier meer over de arrangementen en prijzen van Hotel Amsterdam De Roode Leeuw.

Best Beschikbare Prijzen

Hoe langer u bij ons verblijft, hoe meer korting wij u geven! Vanaf verblijven van 2 nachten variëren onze kortingen tussen de 8% en 23%. De hoogste kortingen gelden voor de langste verblijven, dus verblijf langer en betaal minder bij Hotel Amsterdam De Roode Leeuw! Alleen op onze website zijn alle prijzen volledig flexibel en dus tot 18.00 de dag van aankomst gratis te annuleren of te wijzigen. Geen aanbetalingen, geen reserveringskosten en de hoogste kortingen, altijd!

Een Perfect Arrangement

Geniet van Amsterdam op uw eigen manier! Verblijf 2 nachten bij ons en maak iedere ochtend van uw verblijf gebruik van een uitgebreid ontbijtbuffet. Gebruik de 48 uurs OV chipkaart voor openbaar vervoer in geheel Amsterdam. Dit arrangement is voor 2 nachten. Prijs voor extra nachten is inclusief ontbijt.

Briljant Amsterdam

Briljant Amsterdam is een schitterend arrangement! Verblijf 3 nachten bij ons en maak iedere ochtend van uw verblijf gebruik van een uitgebreid ontbijtbuffet. Breng een bezoek aan één van Amsterdam's beroemde diamantairs. Een 72 uurs OV chipkaart voor gebruik van het openbaar vervoer in geheel Amsterdam. Ook ontvangt u een presentje op de kamer bij aankomst. Dit arrangement is voor 3 nachten. Prijs voor extra nachten is inclusief ontbijt.