EEN GEWELDIG RESTAURANT OP EEN PERFECTE LOCATIE

De Roode Leeuw

Dineren bij de Roode Leeuw


Restaurant De Roode Leeuw bestaat al sinds 1911. Met de houten lambrisering, Art deco elementen en houtsnijwerk kan De Roode Leeuw worden beschouwd als een Amsterdams instituut.

In 2006 is het restaurant volledig gerenoveerd met behoud van de typische stijlelementen. De Roode Leeuw is een unieke ontmoetingsplaats in het hart van het historische centrum. Hier kan men genieten van een ontbijt, een lichte lunch, een drankje of een hapje of een culinair diner.

Onze chefkok, Jimmy Soerel, en zijn team hebben een interessante kaart vol heerlijke gerechten voor u samengesteld. Bezoek de website van Restaurant De Roode Leeuw om te ontdekken wat u kunt verwachten en om de wijnkaart en andere informatie over het restaurant te raadplegen.

De Nederlandse keuken is verrassend en veelzijdig! Na het kennismaken met de heerlijke creaties van onze chefkok zult ook u overtuigd zijn. Tussen 12.00 en 22.00 staan er snacks, salades en een ruime keuze in warme en koude gerechten op het menu. U kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan drankjes en hapjes met uitzicht over het Damrak, een van de drukste straten van Amsterdam.

Wij serveren uitsluitend Utz certified coffee.

Openingstijden:

  • Dagelijks open van 07.00 tot 23.00
  • Onze keuken is geopend van 12.00 tot 22.00
  • U kunt tot 21.45 warme gerechten bestellen.

Kledingvoorschrift: Nette vrijetijdskleding

Neem alvast een kijkje in De Roode Leeuw op amsterdamtoer.nl

Maak een reservering in Restaurant De Roode Leeuw